Acasa Evenimente Noua expozitie auto-moto in peisajul evenimentelor de profil: SIAMB are loc in perioada 4-8 aprilie in Piata Constitutiei din Bucuresti

Noua expozitie auto-moto in peisajul evenimentelor de profil: SIAMB are loc in perioada 4-8 aprilie in Piata Constitutiei din Bucuresti

de Adrian Mitrea

(sursa - 0-100.ro)

Din toamna lui 2007, cand a avut loc ultimul Salon International Auto Bucuresti (SIAB), au existat multe tentative de a readuce publicului iubitor de masini un eveniment similar. „In perioada 5-9 octombrie 2011 a fost SAB&A la Romaero Baneasa, iar acum apare in peisaj o noua expozitie de profil, denumita  Salonul International Auto-Moto Bucuresti (SIAMB). „Timp de 5 zile, SIAMB 2012 va fi cel mai mare showroom auto-moto multi-brand din Romania, in partea centrala a Pietei Constitutiei, cu o suprafata de expunere de peste 4.000 mp”, au anuntat organizatorii. Presedintele SIAMB este Mike Costache, fost director al marcii Maserati in Romania si cel care a coordonat activitatea NetJets, compania aeriana a miliardarului Warren Buffet.

Preturile biletelor nu au fost inca stabilite, spun organizatorii. Ei asteapta 50.000 vizitatori/zi, ceea ce ar duce la un numar total de 250.000 vizitatori, mai multi chiar decat a avut SIAB in cei mai buni ai sai.

Invitatia de participare la SIAMB 2012 se adreseaza deopotriva producatorilor, importatorilor si distribuitorilor de automobile, motociclete si scutere, componente auto-moto, piese de schimb, accesorii, tuning si echipamente service auto-moto, companiilor de leasing si asigurari, firmelor specializate in inchirieri auto.

„Astfel, vom concentra cele mai interesante oferte ale anului 2012 adresate clientilor din piata auto-moto, intr-un singur loc, in spatiul din Piata Constitutiei. Atat in perioada premergatoare, cat mai ales pe durata desfasurarii SIAMB 2012, expozantii vor beneficia de o expunere media echivalata la peste un milion de euro, reprezentand spoturi video si audio, stiri, comentarii TV si radio, articole si comentarii in presa scrisa cotidiana si saptamanala, reviste de specialitate, internet, social media. Se adauga la acestea, afisajele pe panourile stradale de tip backlit si LCD, din Bucuresti. Oferta vine in sprijinul tuturor jucatorilor din piata auto-moto, care se confrunta cu o reducere drastica a bugetelor de promovare”, spun organizatorii.

Pentru public SIAMB va fi un prilej sa ia pulsul pietei auto-moto. Vor mai fi biciclete si accesorii biciclete, componente auto-moto, piese de schimb, accesorii, tuning si echipamente service auto-moto, companii de leasing si asigurări, firme specializate in inchirieri auto.

„Credem ca acest eveniment poate sa marcheze, odata cu venirea primaverii, si dezghetarea pietei auto, repornirea motoarelor de care are nevoie economia romaneasca. De asemenea, speram ca Salonul International Auto-Moto Bucuresti 2012 sa reprezinte, pe langa plusul de vizibilitate si de imagine, un plus in profitabilitatea afacerilor tuturor participantilor”, a spus Mike Costache, presedintele SIAMB.

Lasa un comentariu