Acasa Revista Presei Revista presei, 26 ian: Pretul petrolului ar putea creste cu 20-30%. Noua modificare a taxei auto a fost amanata

Revista presei, 26 ian: Pretul petrolului ar putea creste cu 20-30%. Noua modificare a taxei auto a fost amanata

de Adrian Mitrea

Revista Presei

Pretul petrolului ar putea creste cu 20%-30% daca Iranul va opri exporturile de petrol ca urmare a sanctiunilor impuse de Statele Unite si Uniunea Europeana, a estimat miercuri Fondul Monetar International (FMI) in primele sale comentarii publice pe aceasta tema, scrie MEDIAFAX.

Ordonanta de urgenta pentru modificarea legii privind taxa auto va fi discutata de Guvern luni, 30 ianuarie, a anuntat purtatorul de cuvant al Executivului, Ioana Muntean, citata de HotNews.ro.

Honda a anuntat ca a reusit sa vanda 800.000 de hibrizi in 12 ani si doua luni de la lansarea primului model de acest gen: Insight in 1999, informeaza Automarket.ro.

Lumea va consuma cu 40% mai multa energie in 2030, conform estimarilor British Petroleum, cu o rata de crestere care va scadea de la 2,5%,cat a fost in ultimii zece ani,la 1,3% in perioada 2020-2030, scriu cei de la The Economist, citati de capital.ro.

Alfa Romeo a inregistrat un record de vanzari pe segmentul hatchback, unde in 2011 au fost livrate nu mai putin de 140.000 de exemplare ale modelului Giulietta, scrievoom.ro.

Prima casa-pe-roti hibrida, pentru excursionistii ecologisti: Toyota Prius Camper, titreaza promotor.ro.

Lasa un comentariu