Acasa Revista Presei Revista presei, 18 ian: Saab vinde masini din muzeu sa faca rost de bani. MINI recheama automobile din Romania

Revista presei, 18 ian: Saab vinde masini din muzeu sa faca rost de bani. MINI recheama automobile din Romania

de Adrian Mitrea

Revista Presei
Revista Presei

Volkswagen a rechemat pentru verificari 300.000 de automobile, echipate cu un anumit tip de motor diesel de doi litri, pentru posibile defectiuni la liniile de carburant care alimenteaza sistemul de injectie, transmite Reuters, informatie preluata de Ziarul Financiar.

Transportatorii: Preturile carburantilor vor continua sa creasca daca nu apare un jucator nou care sa echilibreze piata, scrie capital.ro.

Administratorii delegatie pentru a rezolva falimentul Saab au decis sa scoata la vanzare 120 de masini de colectie aflate in muzeul constructorului suedez din Trollhattan, relateaza Automarket.ro.

BMW Romania, importatorul marcii Mini, recheama in service 167 de automobile pentru a verifica eventuale defectiuni la circuitul electric al pompei de apa, care se poate supraincalzi, au declarat pentru MEDIAFAX reprezentantii departamentului de comunicare al distribuitorului.

Soferii care au achitat taxa de drum, dar au schimbat numarul de inmatriculare al masinii pot pastra rovinieta numai daca depun o solicitare in scris la Compania Nationala de Autostrazi si Drumuri Nationale din Romania (CNADNR) si platesc o taxa de 24,8 lei, cu TVA inclusa, scrie wall-street.ro.

Lasa un comentariu

avatar
  Subscribe  
Notifica-ma despre