Acasa Revista Presei Revista Presei, 14 dec: Toyota se teme ca popularitatea Prius poate afecta imaginea marcii. Autostrada Arad – Timisoara se deschide sambata

Revista Presei, 14 dec: Toyota se teme ca popularitatea Prius poate afecta imaginea marcii. Autostrada Arad – Timisoara se deschide sambata

de Vlad Barza

Revista Presei

Oficialii Toyota se tem ca popularitatea modelului Prius ar putea afecta imaginea mărcii care l-a creat. Modelul ar putea primi propria sa sub-marcă pentru a evita problemele de imagine, scrie Automarket.

Renault a lansat Duster in Rusia. SUV-ul vandut sub sigla Renault poate fi cumparat acolo si cu o noua motorizare pe benzina de 2,0 litri, 135 CP, disponibila atat cu o cutie de viteze manuala cu sase trepte, cat si una automata cu patru, scrie Ziarul Financiar.

Pe cei 32 de kilometri ai autostrăzii Arad-Timișoara se va putea circula incepand de sambata, au spus surse din Ministerul Transporturilor, citate de capital.ro.

Lotus va prezenta un concept al unui City Car ce va concura cu cele mai mici modele din gama marcilor germane premium, scrie Top Gear.

Lasa un comentariu