Acasa Curiozitati FOTO: Dacia Duster devine birou mobil, cu aspect de limuzina, parte a unui stagiu

FOTO: Dacia Duster devine birou mobil, cu aspect de limuzina, parte a unui stagiu

de Adrian Mitrea

Dacia Duster Birou Mobil (sursa - RTR)

SUV-ul Dacia Duster devine birou mobil, cu aspect de limuzina, parte a unui stagiu la Renault Technologie Roumanie (RTR). Proiectul a fost realizat de 23 de masteranzi, ca proiect final de master, insa nu va fi niciodata produs, au declarat oficialii RTR pentru 0-100.ro.

Dintre cei 23 de stagiari, 15 au fost angajati la RTR la sfarsitul masterului.

click aici pentru galeria foto

„Acest vehicul nu este concept si nici nu va fi produs in serie niciodata. Este o tema de stagiu cu ajutorul careia masteranzii au putut afla cum se deruleaza un proiect automobil, de la numeric la fizic, cu ajutorul echipelor centrului de inginerie. RTR colaboreaza inca de la inceput cu Universitatile Tehnice din Bucuresti, Pitesti, Craiova si Iasi, iar acest master dedicat Ingineriei Proiectelor Automobile exista din 2009”, au declarat oficialii RTR pentru 0-100.ro.

Dacia Duster Birou Mobil nu este, asadar, un concept cum a fost cel care anunta venirea SUV-ului pe piata. In plus, sansele de a vedea curand un concept Dacia sunt mici pentru ca toate eforturile sunt concentrate pe lansarea de noi modele, potrivit oficialilor Renault. Aceste noi modele sunt Lodgy (in aprilie 2012), o noua utilitara (in vara lui 2012) si noul Logan (sfarsitul lui 2012).

Lasa un comentariu