Acasa Dacia VIDEO, FOTO: Un weekend cu Dacia Lodgy. Cum se descurca in curse, plus 5 elemente pe care o sa le vedem si pe masina de serie

VIDEO, FOTO: Un weekend cu Dacia Lodgy. Cum se descurca in curse, plus 5 elemente pe care o sa le vedem si pe masina de serie

de Adrian Mitrea

Dacia Lodgy Glace la Val Thorens (sursa - Renault)

Dacia Lodgy Glace a reusit un debut promitator in Trofeul Andros din Franta, insa cu ocazia acestei prime curse din sezonul 2011-2012, pe 3-4 decembrie, am putut vedea indeaproape masina si am identificat cinci elemente care se vor regasi si pe varianta de serie care va fi lansata in aprilie 2012.

Farurile sunt prevazute cu lumini de rulare pe timp de zi (obligatorii prin lege) cu bec, nu cu LED, iar oglinda din blocul optic pastreaza designul general consacrat pe Logan. Seria caroseriei va fi vizibila, pe parbriz, oglinzile si stopurile sunt noi. Grila radiatorului ne dezvaluie o identitate de marca noua pentru Dacia si este posibil sa o vedem si pe noul Logan, care vine tot in 2012.

click aici pentru explicatiile foto

Dacia Lodgy in varianta de serie va fi prezentata in premiera mondiala la Salonul Auto de la Geneva, in martie 2012, iar in showroom-uri se va gasi incepand cu luna aprilie. Este de asteptat ca masina sa obtina tot 3 stele din 5 posibile la testele de siguranta Euro NCAP, dupa cum reiese din declaratiile oficialilor Renault.

Pe 3 si 4 decembrie am asistat la prima evolutie pe circuit a Dacia Lodgy Glace, la Val Thorens, in Franta. Mai jos poti vedea doua clipuri cu masina de competitie in actiune si simti atmosfera tipica Trofeului Andros.

click aici pentru galeria foto de la Trofeul Andros

Lasa un comentariu