Acasa Dacia Eric Pasquier, seful gamei Entry a Renault, reconfirma planurile pentru un automobil Dacia de oras

Eric Pasquier, seful gamei Entry a Renault, reconfirma planurile pentru un automobil Dacia de oras

de Adrian Mitrea

Eric Pasquier (sursa - 0-100.ro)

Au trecut aproape doi ani de cand Constantin Stroe, vicepresedinte al Automobile Dacia, a declarat ca ideea unei masini mai mici decat Sandero este luata in calcul pentru gama Dacia, iar recent presa germana a readus in dezbatere aceasta tema. Planurile au fost reconfirmate, fara alte detalii, de catre directorul gamei Entry a Renault, Eric Pasquier.

„Exista un plan de a avea un vehicul entry. Asta e”, a declarat Pasquier in fata catorva jurnalisti din Romania, la Val Thorens, in Franta, unde Dacia Lodgy Glace si-a facut debutul in Trofeul Andros, pe 3 si 4 decembrie.

Oficialul Renault a raspuns astfel dupa ce un jurnalist l-a intrebat cum comenteaza zvonurile despre masina de oras Dacia.

„Nimic mai clar?”, a reluat unul dintre jurnalisti.

„In acest moment nu”, a adaugat Pasquier.

„Vanzarile de masini mici au crescut. Asta da elemente de strategie pentru producatorii auto”, a declarat Stroe pe 28 ianuarie 2010. Rugat sa detalieze, Stroe a explicat atunci ca producatorii auto trebuie sa tina cont de tendinta clientilor de a da mai multa atentie masinilor de mici dimensiuni.

Dacia este pregatita”, spunea, atunci, usor misterios, Constantin Stroe.

Masina de oras a Dacia, mai mica decat Sandero, este poreclita Citadine in presa, unele publicatii germane scriind ca va avea dimensiunile lui Twingo si un pret de 6.500 euro.

Lasa un comentariu