Acasa Revista Presei Revista presei, 5 dec: Francezii iubesc Dacia cu 14,5% mai putin. Formula 1, deosebit de profitabila pentru Renault

Revista presei, 5 dec: Francezii iubesc Dacia cu 14,5% mai putin. Formula 1, deosebit de profitabila pentru Renault

de Adrian Mitrea

Revista Presei

Formula 1 este o investitie „deosebit de rentabila” pentru Renault, a apreciat Carlos Tavares, directorul general cu operatiunile si mana dreapta a presedintelui-director general Carlos Ghosn, la Paris, scrie capital.ro.

Tunerul german Alpina a prezentat noul B6 Biturbo, bazat pe versiunea coupe a noii generatii BMW Seria 6, scrie voom.ro.

Constructorul japonez de automobile Honda a rechemat peste 900.000 de vehicule la nivel mondial, majoritatea in Statele Unite, din cauza unor probleme la airbag-uri, iar numarul acestora ar putea creste, relateaza money.ro.

Pilotul francez de raliuri, Sebastian Ogier a castigat titlul de Campion al Campionilor invingand-ul pe Tom Kristenen in finala disputata pe stadionul din Dusseldorf, Germania, relateaza Automarket.ro.

Francezii au inmatriculat 81.517 autoturisme Dacia in primele 11 luni, cu 14,5% mai putin decat in 2010, titreaza Ziarul Financiar.

Lasa un comentariu