Acasa Revista Presei Revista presei, 30 noi: Finalizarea autostrazii Bucuresti-Ploiesti se lasa asteptata. Chery vrea sa atace Europa cu Qoros

Revista presei, 30 noi: Finalizarea autostrazii Bucuresti-Ploiesti se lasa asteptata. Chery vrea sa atace Europa cu Qoros

de Adrian Mitrea

Revista Presei

Profesorul universitar Octavian Preotu are o solutie geniala: anvelopa pentru autovehicule cu banda de rulare interschimbabila. Profesorul spune ca si-a brevetat inventia in urma cu aproximativ 20 de ani, iar in urma cu cateva luni a reactualizat-o aducandu-i imbunatatiri, scrie capital.ro.

Constructia Autostrazii Bucuresti-Ploiesti nu va fi finalizata la termenul prevazut, respectiv luna decembriea acestui an, ci in 2012, iar constructorii vor fi penalizati cu 0,05% pe zi din valoarea contractului pana la incheierea lucrarilor, a declarat ministrul Transporturilor, Anca Boagiu, citata de MEDIAFAX.

Chery a semnat un parteneriat cu Israel Corporation in baza caruia a lansat o noua marca: Qoros. Aceasta va lansa in 2013 un sedan compact pe piata din Europa, relateaza Automarket.ro.

Volkswagen investeste 14 miliarde de euro in China, titreaza voom.ro.

Parteneriatul dintre compania elvetiana Breitling si britanicii de la Bentley este foarte bine cunoscut , un nou produs venind sa confirme colaborarea dintre cele doua companii. Este vorba despre Supersports Ice Speed Record, cronograful care sarbatoreste recordul de viteza stabilit pe suprafata inghetata a Marii Baltice de catre Bentley, informeaza promotor.ro.

Lasa un comentariu