Acasa Revista Presei Revista presei, 29 noi: Impozite mai mici pentru hibride si electrice in Bucuresti. Toyota ar putea lua motoare diesel de la BMW

Revista presei, 29 noi: Impozite mai mici pentru hibride si electrice in Bucuresti. Toyota ar putea lua motoare diesel de la BMW

de Adrian Mitrea

Revista Presei

Forza Rossa, importatorul Lotus pe piata a locala, controlat de fostul ministru al sanatatii Ionut Bazac, a lansat noul Evora IPS cu transmisie automata de la 75.000 de euro fara TVA, scrie Ziarul Financiar.

Posesorii de masini electrice si hibrid vor plati impozit de 5% fata de 50% cat achita in prezent, potrivit unui amendament adoptat luni seara in Consiliul General al Municipiului Bucuresti (CGMB), relateaza money.ro.

Japonezii de la Nikkei anunta un potential parteneriat intre Toyota si BMW. Niponii vor cumpara motoare diesel, iar nemtii isi vor amortiza costurile de dezvoltare, potrivit Automarket.ro.

Parcul auto al Romaniei este asigurat RCA in proportie de 80%, ceea ce ne claseaza sub limitele impuse de UE, se arata intr-un studiu realizat de GfK Romania, citat de voom.ro.

Skoda, producatorul ceh de automobile preluat de Volkswagen dupa caderea comunismului, vrea sa se dezvolte de doua ori mai rapid decat compania-mama, devenind urmatoarea „masina populara”, dupa ce eforturile de a intra pe un segment superior de piata au deranjat VW, scrie MEDIAFAX.

Lasa un comentariu