Acasa Revista Presei Revista presei, 11 noi: Duster a devenit masina anului in Argentina. Volkswagen Crafter a primit si o varianta 4×4

Revista presei, 11 noi: Duster a devenit masina anului in Argentina. Volkswagen Crafter a primit si o varianta 4×4

de Adrian Mitrea

Revista Presei

Mihai Marinescu participa in acest weekend la cursele demonstrative din Abu Dhabi din GP2, a doua competitie ca importanta in sporturile cu motor dupa Formula 1, scrieAutomarket.ro.

Cererea mare pentru automobile Ferrari i-a determinat pe doi dealeri locali sa aduca in tara ultimele modele ale italienilor pe care le vand pe Autovit.ro, la suprapret, scrie capital.ro.

La nici o luna de cand Duster a fost lansat in America de Sud sub emblema Renault, SUV-ul a primit premium „Masina Anului” la categoria SUV in Argentina. Premium de „Masina Anului” a fost decernat SUV-ului si in Romania, anul trecut, acesta fiind comercializat insa sub brandul Dacia, relateaza Ziarul Financiar.

Volkswagen si Opel sunt cele mai tranzactionate marci pe piata auto second hand in mediul online din Romania, inregistrand in ultimul an cele mai multe anunturi publicate, potrivit datelor furnizate de AutoIndex si citate de voom.ro.

Proaspat trecut printr-un facelift, noul Volkswagen Crafter a primit o versiune off-road, realizata impreuna cu o companie independenta din Austria, potrivit promotor.ro.

Lasa un comentariu