Acasa Revista Presei Revista presei, 11 oct: Ford Transit Connect spune adio Romaniei. Jaguar Land Rover va demara productia in China

Revista presei, 11 oct: Ford Transit Connect spune adio Romaniei. Jaguar Land Rover va demara productia in China

de Adrian Mitrea

Revista Presei

La inceputul saptamanii viitoare se opreste productia Transit Connect in uzina Ford de la Craiova, potrivit unor surse din interiorul fabricii. Productia autoutilitarei Transit Connect se muta la fabrica Ford din Spania, in Valencia, uzina care va fi specializata pe autoturisme de asemenea dimensiuni, informeaza Gazeta de Sud.

Peste opt milioane de euro au fost cheltuite pentru a se imagina un drum care sa ajunga la Sibiu, fie ca vorbim despre o autostrada care sa o continue pe cea dinspre Capitala spre Pitesti, fie ca discutam despre un drum expres care incepe de la Fagaras, potrivit unor informații remise de Compania de Autostrazi la solicitarea capital.ro.

UniCredit Leasing: Cine s-a desprins de sectorul auto este in castig, titreaza Ziarul Financiar.

Corporatia Jaguar Land Rover va construi masini in China in baza unui parteneriat semnat cu cei de la Chery. intre timp, fostii proprietari ai conglomeratului britanic vor lansa o sub-marca pe aceeasi piata, scrie Automarket.ro.

Romeo Ferraris Fiat 500 Abart a iesit pe piata, titreaza masini.ro.

Lasa un comentariu