Acasa Revista Presei Revista presei, 27 sept: Ford Explorer din piese Lego. 300 km/h cu noul BMW M5 pe Autobahn

Revista presei, 27 sept: Ford Explorer din piese Lego. 300 km/h cu noul BMW M5 pe Autobahn

de Adrian Mitrea

Revista Presei

Ford a prezentat o macheta inedita a noului Explorer, o reproducere fidela la scara 1:1, realizata aproape integral din piese Lego. Acest proiect a fost realizat de Ford impreuna cu celebra companie producatoare de jucarii pentru a marca inceputul unui parteneriat de imagine al constructorului american cu parcul tematic LEGOLAND, din Florida, potrivit garajul.ro.

Compania luxemburgheza TMD Friction (TMD), care detine o uzina si in Romania, la Caransebes, a fost achizitionata de japonezii de la Nisshinbo Holdings Inc. (NISH), scrie capital.ro.

Range Rover Evoque va alerga in Dakar cu un motor diesel de la BMW, potrivit Automarket.ro.

Automobile Dacia, BRD si Dalkia sunt trei dintre companiile premiate de Camera Franceza de Comert, Industrie si Agricultura in Romania (CCIFER) la Gala organizata pentru companiile membre la 15 ani de la infiintarea organizatiei, pentru Duster, Instant Pay, respectiv investitia de la CET Brazi, scrie money.ro.

Waard, Ford Europa: Piata auto actuala, de 100.000 de masini anual, trebuie vazuta ca o fundatie, titreaza Ziarul Financiar.

Ferrari EGO anticipeaza viitorul, titreaza promotor.ro.

Presedintele BMW M Fight Club a dus noul BMW M5 pe Autobahn pentru a testa cum se comporta modelul cu 560 cai putere la 300 km/h, relateaza voom.ro.

Lasa un comentariu