Acasa Curiozitati VIDEO: Cea mai ieftina masina din lume ajunge sa coste peste 3 milioane de euro dupa ce indienii au pus pe ea 80 kg de aur

VIDEO: Cea mai ieftina masina din lume ajunge sa coste peste 3 milioane de euro dupa ce indienii au pus pe ea 80 kg de aur

de Vlad Barza

Tata Nano Goldplus (sursa - Reuters)

O miscare de marketing a transformat cea mai ieftina masina din lume, intr-una de o mie de ori mai scumpa si plina de pietre pretioase. Tata Motors impreuna cu o companie ce detine un lant de bijuterii au prezentat in India o versiune de Tata Nano care e incarcata cu pietre pretioase in valoare de peste trei milioane euro. Impresionanta este cu siguranta masina impopotonata cu 80 kg de aur, insa la partea de bun gust ideea nu poate primi laude.

Tata Nano in versiunea destinata poporului indian costa sub 3.000 de euro, insa lantul de bijuterii Goldplus a decis sa faca o miscare de marketing neobisnuita si a prezentat o versiune incarcata ca 80 kg de aur, 15 kg de argint plus dimante, rubine si alte pietre rare si scumpe.

Aceasta masina la care au lucrat 30 de bijutieri va face un turneu de sase luni prin India – evident nu pe propriile roti – urmand sa fie expusa la cele 20 de showroom-uri Goldplus. Compania spune ca aceasta masina e un tribut adus bijutierilor indieni care creeaza de 5.000 de ani obiecte deosebit de valoroase.

Ce reactie trebuie sa avem in fata unei astfel de masini este greu de spus. Tinand cont ca e o strategie de marketing nu trebuie sa ne suparam prea tare, insa e ironia sortii faptul ca cea mai ieftina masina din lume ajunge sa valoreze de o mie de ori mai mult in aceasta varianta plina de aur.

Lasa un comentariu