Acasa Curiozitati VIDEO: Putin continua aparitiile stil „macho” – A venit pe un Harley Davidson pentru a sarbatori eroii celui de-al Doilea Razboi Mondial

VIDEO: Putin continua aparitiile stil „macho” – A venit pe un Harley Davidson pentru a sarbatori eroii celui de-al Doilea Razboi Mondial

de Vlad Barza

Vladimir Putin pe un Harley (sursa - Reuters)

Premierul rus Vladimir Putin nu mai inceteaza cu aparitiile in stil „macho” iar acum a „calarit” un Harley Davidson cu trei roti la o intalnire gandita sa comemoreze eliberarea unui oras rus de sub ocupatia germana acum 68 de ani. Aparitiile iesite din comun ale lui Putin au fost dese: de la vanatoarea de tigri siberieni pana la condusul de masini de Formula 1 si de la concursurile de judo pana la descoperiri arheologice facute ca din intamplare.

Acum, in orasul Novorossisk de la Marea neagra Putin „s-a dat” cu un Harley si a cunoscut un grup local de pasionati ai motocicletelor la o manifestare gandita sa comemoreze 68 de ani de la eliberarea orasului de sub ocupatia nazista. Intre rockeri si veterani de razboi, Vladimir Putin a vrut cu orice pret sa dovedeasca (daca mai era nevoie) ca este „cool”.

Unele voci au criticat insa desele aparitii „macho” ale premierului si se spune ca la alegerile din primavara Putin ar vrea sa redevina presedinte si sa-i ia deci locul lui Medvedev.

Lasa un comentariu