Acasa Infiniti Frankfurt 2011: Campionul F1 Sebastian Vettel va dezvalui conceptul unui Infiniti FX

Frankfurt 2011: Campionul F1 Sebastian Vettel va dezvalui conceptul unui Infiniti FX

de Adrian Mitrea

Concept Infiniti FX pentru Frankfurt 2011 (sursa - Infiniti)

Sebastian Vettel, pilot german care si-a adjudecat titlul de campion mondial in Formula 1 in 2010, devenit in luna mai ambasadorul marcii premium a Nissan, Infiniti, va dezvalui personal la Salonul Auto de la Frankfurt (13-25 septembrie) un concept bazat pe SUV-ul Infiniti FX care anticipeaza, probabil, lansarea unei editii limitate a masinii.

Mai multe informatii despre automobil, in afara de singura fotografie, nu exista inca. Este totusi asteptat ca acest concept de masina sa devina in scurt timp o editie limitata a SUV-ului FX.

Sebastian Vettel a devenit ambasadorul marcii Infiniti in luna mai. Din acest rol Vettel, 23 de ani, se implica activ in promovarea imaginii Infiniti la curse si alte evenimente.

Astfel de parteneriate intre producatori auto si piloti sau alte vedete internationale sunt la moda in industria auto.

Infiniti este o marca premium infiintata in 1985, iar in ultimii ani a luat cu asalt piata europeana, unde este inca putin cunoscuta. Masinile Infiniti sunt importate oficial in Romania din 2009, de catre Grupul AutoItalia.

0-100.ro a publicat un test drive cu Infiniti FX. Poti vedea articolul complet aici sau doar varianta video (mai scurta) mai jos.

Lasa un comentariu