Acasa Curiozitati Tata Nano, oferit cadou barbatilor care merg la sterilizare intr-un oras din India

Tata Nano, oferit cadou barbatilor care merg la sterilizare intr-un oras din India

de Adrian Mitrea

Tata Nano (sursa - Tata Motors)

Barbatii din orasul Jhunjhunu, din Rajasthan, India, primesc cadou un automobil Tata Nano sau motociclete, televizoare si aparate de bucatarie daca merg la sterilizare. Autoritatile spera ca in acest mod sa tina sub control cresterea populatiei, informeaza The Times of India.

Primarul din Jhunjhunu a declarat ca datele preliminare ale unui recensamant din 2011 arata ca populatia din oras a crescut cu 11,8% in ultimii zece ani, situatie ingrijoratoare pentru autoritati.

Cifrele oficiale arata ca India are o populatie de 1,21 miliarde de persoane, reprezentand peste 17% din populatia globului, dar traieste pe 2,3% din suprafata acestuia.

Tata Nano, care are un pret de pornire de aproximativ 2.300 dolari, este considerata cea mai ieftina masina din lume. Masina are un motor pe benzina de 600 centimetri cubi (cmc) care dezvolta 35 Cai Putere (CP) si poate atinge o viteza maxima de 105 km/h. Automobilul este economic, putand parcurge peste 20 de kilometri cu un litru de benzina, potrivit constructorului.

Lasa un comentariu