Acasa Dacia Primele fotografii cu monovolumul pe care Dacia il va lansa in 2012 au aparut pe internet

Primele fotografii cu monovolumul pe care Dacia il va lansa in 2012 au aparut pe internet

de Adrian Mitrea

Monovolum Dacia (sursa - gmotors.co.uk)

Primele fotografii spion cu monovolumul pe care Dacia il va lansa in 2012 au inceput sa circule pe internet, dar vehiculul este camuflat si lasa putine detalii neacoperite. Cum era de asteptat, caroseria patratoasa este mai mare decat a modelului de familie Logan MCV, dar dispune de unele solutii tehnice similare, cum ar fi deschiderea pentru portbagaj formata din doua usi asimetrice. Principala trasatura constructiva vizibila si distinctiva este usa culisanta de pe partea dreapta.

Despre noua masina de familie pe care Dacia o va lansa sunt inca putine informatii disponibile, dar importante.

Modelul va fi lansat in 2012, a anuntat anterior Renault, in planul strategic pe sase ani, publicat in luna februarie din acest an.

Masina va putea gazdui pana la sapte pasageri si va avea cote de gabarit mai mari decat cel mai lung automobil din actuala gama Dacia, Logan MCV, lucru confirmat si de fotografiile spion.

Din poze reiese ca masina va avea o usa culisanta pe partea dreapta, pentru accesul pasagerilor, iar pe partea stanga pare sa nu exista o portiera pentru accesul ocupantilor din spate, ci doar pentru sofer.

La fel ca si Logan MCV, monovolumul pastreaza acelasi concept de acces la portbagaj, cu doua usi asimetrice, dintre care doar una are dezaburire si stergator (o solutie constructiva ieftina).

Pe langa monovolum, Dacia va mai lansa noul Logan tot in 2012, o noua utilitara ce va inlocui Logan VAN (ce va fi produsa in Maroc) si o noua generatie Logan MCV. Un proiect care inca asteapta aprobari este Duster Pick-Up.

Pozele spion cu monovolumul au fost realizate in trafic de catre un fotograf amator si publicate pe situl gmotors.co.uk.

Lasa un comentariu