Acasa Bentley Apetitul chinezilor pentru Bentley si modelul Continental GT duc vanzarile marcii din primul semestru la cel mai bun nivel din 2008 incoace

Apetitul chinezilor pentru Bentley si modelul Continental GT duc vanzarile marcii din primul semestru la cel mai bun nivel din 2008 incoace

de Radu Preda

Beltley Continental GT (sursa - Bentley)

Cererea mare pe piata chineza si vanzarile in crestere pentru modelul Continental GT au facut ca livrarile marcii de lux britanice Bentley sa creasca cu 20% in primele sase luni din acest an, comparativ cu aceeasi perioada a anului trecut, ajungand la cel mai bun nivel semestrial din 2008 incoace, a anuntat constructorul auto.

Bentley a livrat 2.978 de masini la nivel mondial din ianuarie pana in iunie. Vanzarile in urcare au fost sustinute de cererea pentru noul model Bentley Continental GT si popularitatea brandului in China, unde livrarile au crescut cu 57% fata de anul trecut, la 680 de unitati.

In Europa, cererea pentru modelele Bentley a urcat cu 15% la 494 unitati, iar in America cu 23% la 907 unitati. Si cererea din Marea Britanie a crescut usor, cu 6%, fiind livrate 533 de masini in primele sase luni.

In regiunea Asia-Pacific, cererea pentru autoturismele Bentley a fost mica, din cauza declinului suferit de piata japoneza in urma dezastrului natural. Si in Orientul Mijlociu, Bentley a inregistrat o cerere in scadere ca urmare a tulburarilor politice in curs de desfasurare.

Lasa un comentariu