Acasa Citroen Citroen DS4 are preturi cu TVA cuprinse intre 19.890 si 27.890 euro in Romania

Citroen DS4 are preturi cu TVA cuprinse intre 19.890 si 27.890 euro in Romania

de Adrian Mitrea

Citroen DS4 (sursa - Citroen)

Citroen lanseaza in aceasta seara (29 iunie) in Romania al doilea automobil din familia de modele cu aspiratii premium Distinctive Spirit (DS), denumit DS4, la preturi cu TVA cuprinse intre 19.890 si 27.890 euro cu TVA, fiind disponibile in total trei motorizari pe benzina si doua diesel.

Propulsoarele turbo diesel dezvolta 110 Cai Putere (CP), respectiv 160 CP. Cele trei motorizari pe benzina au 120 CP (aspirat, fara turbo), 155 CP (turbo) si 200 CP (turbo) si sunt dezvoltate in colaborare cu BMW.

click aici pentru galeria foto

Toate motoarele sunt disponibile atat cu cutii de viteze manuale, cat si cu cutii de viteza automate cu sase rapoarte.

In functie de nivelul de echipare, DS4 beneficiaza de discuri de frana ventilate cu diametru crescut (340 mm), precum si de sistem electronic de control al franarii in standard, incluzand ABS cu sistem electronic de distributie a fortei de franare (EBD) si asistenta la franarea de urgenta (EBA). In plus, modelul este dotat si cu sistem electronic de control al traiectoriei (ESP).

La exterior, in partea din fata, se pot remarca pozitia siglei pe grila, logoul DS de pe capota si liniile luminoase vizibile atat ziua, cat si noaptea.

Profilul contine o banda cromata ce inconjoara suprafata vitrata, aripi ce adapostesc roti de dimensiuni de pana la 19 inch si un parbriz panoramic.

Modelul francez are cinci usi, dar manerele de deschidere a portierelor posterioare sunt ascunse in stilul Alfa Romeo si Seat.

Partea din spate comporta linii cromate regasibile in partea inferioara a spoilerului, precum si linii luminoase ale stopurilor ce raman aprinse atat ziua, cat si noaptea.

La interior, modelul are trei scaune individuale in spate, clientii putand sa opteze intre cinci feluri de combinatii de piele pentru scaune, incluzand si optiunea de a folosi doua culori. Modelele cu echipare superioara beneficiaza de piele pe bord si pe interiorul portierelor.

Gurile de ventilatie, instrumentarul de bord, schimbatorul de viteze si consola centrala beneficiaza de insertii cromate.

Pedala de frana este din aluminiu, manerele usilor sunt imbracate in piele iar habitaclului are iluminare ambientala.

La aceste dotari se adauga sistemul eTouch, care apeleaza numerele de urgenta in mod automat sau manual folosind o cartela SIM integrata pentru localizarea masinii, lampi de ceata ce se aprind si atunci cand masina vireaza, lumini ce se aprind in mod automat cand soferul semnalizeaza schimbarea directiei de mers sau invarte volanul la un unghi mai mare de 60 de grade si un sistem de monitorizare a punctului mort.

comenteaza si pe clubcitroen si psaclub

Interior Citroen DS4 (sursa - Citroen)

Lasa un comentariu