Acasa Industrie Brammo incepe productia de motociclete electrice in Ungaria

Brammo incepe productia de motociclete electrice in Ungaria

de Radu Preda

Enertia Plus (sursa - Brammo)

Constructorul american de tehnologii pentru vehicule electrice Brammo a anuntat ca incepe productia de motociclete electrice la Sarvar, in Ungaria. Uzina va putea produce pana la 660 de motociclete pe luna, modelele Enertia si Enertia Plus, pentru America de Nord, Europa si Asia, a anuntat compania.

„Avem un numar important de clienti si comenzi pentru flote care vor fi onorate anul acesta”, a declarat fondatorul si directorul general executiv (CEO) al Brammo, Craig Bramscher, intr-un comunicat de presa.

Enertia Plus ar putea costa sub 6.500 euro. Modelul poate parcurge circa 130 de kilometri cu o singura incarcare. Motocicleta este echipata cu baterii litiu-ion de 6 kWh si cantareste aproape 150 de kilograme in total.

Unitatea de productie Brammo din Sarvar este cea mai avansata linie de asamblare pentru motocicletele electrice.

Brammo proiecteaza si dezvolta vehicule electrice, inclusiv motociclete. Compania produce trei modele de motociclete Enertia, Empulse si Engage.

Brammo este specializat in conceperea si dezvoltarea de vehicule electrice si dispune de o retea de distributie si marketing in America de Nord, Europa si Asia.

Lasa un comentariu