Acasa Renault Duster patrunde pe doua noi piete, Argentina si Brazilia, cu aspect stilizat si interior mai de calitate

Duster patrunde pe doua noi piete, Argentina si Brazilia, cu aspect stilizat si interior mai de calitate

de Adrian Mitrea

Renault Duster pentru Brazilia si Argentina (sursa - Renault)

Duster, dar de data aceasta cu sigla Renault, patrunde pe doua noi piete, Argentina si Brazilia, la sfarsitul acestui an. Masina va fi produsa local, in uzina Curitiba din Brazilia, incepand cu ultimul trimestru, si este special adaptata acestor doua tari, avand un aspect stilizat, cu vopsea speciala, jante din aliaj de culoare gri-inchis si un interior de calitate superioara.

Desi pretul oficial nu a fost inca anuntat, Renault spune ca Duster va veni cu un raport pret/echipare ce „va simboliza democratizarea segmentului 4×4”.

In niciun caz masina nu va fi mai ieftina decat in Europa, fiind de notorietate fapul ca echivalentul in euro al preturilor din Brazilia si Argentina, pentru automobile similare, este mai mare cu peste 20-30%.

Modificarile stilistice aduse lui Duster pentru Brazilia si Argentina au fost operate de Studioul de Design al Renault din Sao Paulo.

Desi Renault nu a publicat inca fotografii cu interiorul lui Duster pentru cele doua piete, este de asteptat ca acesta sa preia designul lui Sandero facelift (foto jos), asa cum in Europa Duster vine cu o versiune de interior usor modificata fata de ceea ce se regaseste pe Logan facelift si Sandero.

Renault nu a spus nimic nici despre motorizari, dar in fotografia cu masina din spate se vede inscriptia 2.0, semn ca Duster va avea in Brazilia si Argentina un motor de 2 litri pe benzina, probabil de 140 Cai Putere (CP), cum la fel va avea, probabil, si omologul sau pentru Rusia.

Interior Renault Sandero facelift pentru Brazilia si Argentina (sursa - Renault)

Renault Duster pentru Brazilia si Argentina (sursa - Renault)

Lasa un comentariu