Acasa Revista Presei Revista presei, 13 iun: Audi a castigat cursa de la Le Mans. Ford a inceput sa fabrice prototipuri B-Max

Revista presei, 13 iun: Audi a castigat cursa de la Le Mans. Ford a inceput sa fabrice prototipuri B-Max

de Adrian Mitrea

Revista Presei

Audi a castigat cu emotii cursa de 24 de ore de la Le Mans cu singura masina ramasa in competitie pana la final, in timp ce podiumul a fost completat de rivalii de la Peugeot, informeaza Automarket.ro.

Ford a inceput la uzina de la Craiova productia primelor prototipuri B-Max realizate in Romania, urmand ca pe durata verii sa asambleze peste 70 de astfel de masini, au declarat pentru MEDIAFAX surse apropiate constructorului auto.

Comisia Europeana a emis in data de 7 iunie decizia prin care aproba solicitarea autoritatilor romane privind extinderea termenului de eligibilitate a cheltuielilor proiectului de construire a autostrazii Deva-Orastie pana la 31 decembrie 2012, relateaza capital.ro.

Importatorul si distribuitorul camioanelor DAF in Romania, EVW Holding din Cluj, si-a propus sa demareze in acest an constructia unei reprezentante la Brasov, proiectul fiind in prezent in stadiu de autorizare, iar investitia fiind estimata la 2 mil. euro. Clujenii au finalizat recent o investitie de 7 mil. euro in constructia unui nou centru de vanzari si service in localitatea Gilau, judetul Cluj, potivit Ziarul Financiar.

Lasa un comentariu