Acasa Chevrolet Chevrolet face in Romania un recall pentru aproape 60 de masini Cruze la care ar putea fi probleme cu fixarea centurii

Chevrolet face in Romania un recall pentru aproape 60 de masini Cruze la care ar putea fi probleme cu fixarea centurii

de Vlad Barza

Chevrolet Cruze (sursa - 0-100.ro)

Chevrolet a initiat in Romania o campanie de rechemare pentru modelul compact Cruze, pe motiv ca la anumite masini, mecanismul centurii de siguranta spate ar putea sa nu fie bine strans. Sunt vizate 59 de masini dintr-un interval de trei luni de productie. Nu s-au petrecut incidente legate de posibilul defect, iar interventia dureaza zece minute.

Chevrolet a descoperit ca, la un anumit numar de autoturisme Cruze, fabricate intre 15 noiembrie 2010 si 12 ianuarie 2011, exista posibilitatea ca piulita de blocare a mecanismului centurii de siguranta centrala spate sa nu fie ansamblata.

Nu au fost accidente, insa producatorul trimite scrisori proprietarilor masinilor pentru a-i chema in service unde interventia dureaza zece minute. Se verifica in prealabil daca autoturismul  a fost deja remediat, si daca nu a fost, se verifica prezenta si cuplul de strangere a piulitei. Actiunea a inceput in 13 mai.

Printre marcile auto care au facut rechemari anul trecut in tara se numara Mitsubishi, Jaguar, Chevrolet, Suzuki, Toyota, Renault, Nissan, Opel, Hyundai, Kia sau Volvo.

Lasa un comentariu