Acasa Fiat Fiat recheama 15 unitati Fiat 500 din Romania pentru posibile probleme la motor

Fiat recheama 15 unitati Fiat 500 din Romania pentru posibile probleme la motor

de Vlad Barza

Fiat 500 (sursa - 0-100.ro)

Fiat – prin intermediul importatorului AutoItalia – a initiat o rechemare pentru un mic numar de masini modelul 500 la care in anumite situatii e posibil ca motorul sa nu porneasca. Proprietarii a 15 masini sunt rugati sa aduca autoturismele in service pentru o verificare ce nu dureaza mai mult de 30 de minute. In acest an a mai fost initiata o campanie de recall pentru 250 de masini Grande Punto la care exista pericolul deteriorarii cablajului centralei ABS.

Recall-ul din prezent este pentru numai 15 masini Fiat 500 cu motorul 1,2 litri 8v la care exista posibilitatea ca motorul sa nu porneasca din cauza unor probleme la centrala comanda motor. Verficarea ar trebui sa dureze intre 15 si 30 minute.

Printre marcile auto care au facut rechemari anul trecut in tara se numara Mitsubishi, Jaguar, Chevrolet, Suzuki, Toyota, Renault, Nissan, Opel, Hyundai, Kia sau Volvo.

Fiat a facut doua rechemari anul trecut in tara: una pentru 7.000 de utilitare Ducato (pentru posibile probleme la un furtun de gaze) si una pentru 500 de Grande Punto (tot pentru posibile probleme la cablajele ABS-ului).

Anul acesta s-a facut un recall pentru 250 de masini Grande Punto la care exista pericolul deteriorarii cablajului centralei ABS.

Lasa un comentariu