Acasa Revista Presei Revista presei, 14 apr: Taxa auto s-ar putea modifica. Volkswagen a inventat Al Cupone pentru Rabla

Revista presei, 14 apr: Taxa auto s-ar putea modifica. Volkswagen a inventat Al Cupone pentru Rabla

de Adrian Mitrea

Revista Presei

La initiativa ministrului Mediului, Borbely Laszlo, se va constitui o comisie guvernamentala care va studia oportunitatea modificarii cuantumul taxei auto, a anuntat miercuri purtatorul de cuvant al Guvernului, Ioana Muntean, scrie money.ro.

Grupul german Volkswagen este interesat sa cumpere constructorul auto Isuzu, fie direct, fie prin intermediul MAN, scrie publicatia germana Manager Magazin  citata de Reuters. Volkswagen spune insa ca achizitionarea de actiuni la Isuzu nu este in agenda, informeaza HotNews.ro.

Demisia lui Patrick Pelata, COO al grupului Renault si mana dreapta a sefului ei suprem, Carlos Ghosn, a lasat liber un loc pe care multi dintre directorii mai mici din cadrul companiei il viseaza, relateaza capital.ro.

Cu ocazia Salonului de Autovehicule Comerciale de la Birmingham, inginerii Ford si-au permis sa devieze de la ideea de utilitara, creand un exemplar unic: Ford Transit SuperSportVan. Un fel de duba supersport…, potrivit promotor.ro.

Volkswagen isi promoveaza ofertele speciale pentru programul Rabla 2011 printr-un spot amuzant si complet diferit, scrie Automarket.ro.

Lasa un comentariu