Acasa Romania Aproape 500 de manageri auto din Romania se pot scoli pe bani europeni

Aproape 500 de manageri auto din Romania se pot scoli pe bani europeni

de Adrian Mitrea

(sursa - 0-100.ro)

Un numar de 480 de manageri din industria auto locala se vor putea inscrie intr-un proiect care vizeaza, prin cele sapte programe ale sale, dezvoltarea competentelor si performantelor, banii necesari fiind asigurati, in mare parte, din finantare europeana.

Proiectul are o valoare totala de 2,917 milioane lei (peste 700.000 euro), din care 2,682 milioane lei (peste 650.000 euro) reprezinta finantare din Fondul Social European, Programul Operational Sectorial pentru Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013, Axa prioritara 3 „Cresterea adaptabilitatii lucratorilor si intreprinderilor”.

Diferenta de bani va fi acoperita de compania EXEC-EDU, parte a scolii de afaceri ASEBUSS.

Proiectul se intinde pe 30 de luni (februarie 2011-iulie 2013), iar primii inscrisi vor incepe pregatirea in luna august din acest an, potrivit oficialilor EXEC-EDU. Acestia spun ca nu exista o lista si se va merge pe principiul „primul venit primul servit” in ceea ce priveste inscrierile.

Sunt doua conditii obligatorii de participare pentru doritori: (1.) trebuie sa fie manageri in companii din sectorul auto (cod CAEN 45) si (2.) companiile in care activeaza sa fie IMM-uri.

Cursurile se vor tine in Bucuresti, Bacau si Cluj-Napoca, iar rezultatele acestor sesiuni de pregatire ar trebui sa se concretizeze prin valoare adaugata in munca managerilor. In final, colegii acestora, subordonatii si clientii de masini ar trebui sa resimta plusul de calitate manageriala.

Desi programul este derulat in parteneriat cu Asociatia Producatorilor si Importatorilor de Automobile (APIA) din Romania, el nu este rezervat doar membrilor Asociatiei. Conditiile de participare sunt cele de mai sus.

Programe EXEC-EDU (sursa - EXEC-EDU)

Lasa un comentariu