Acasa Anvelope Zece noi magazine-service Premio vor fi deschise in Romania in 2011

Zece noi magazine-service Premio vor fi deschise in Romania in 2011

de Adrian Mitrea

Premio Hil-Serv (sursa - 0-100.ro)

Goodyear Dunlop Tires Romania a anuntat ca va deschide zece noi magazine-service Premio in Romania, in acest an, in completarea celor 16 existente deja la nivel national.

Primul Premio din tara a fost inaugurat in tara in aprilie 2009, la Deva. Investitiile in magazinele-service Premio pot varia de la cateva zeci de mii de euro in cazul modernizarii unei vulcanizari deja existente si pot ajunge la sute de mii sau milioane de euro pentru poriectele mari, incepute de la zero. Cea mai mare investitie intr-un magazin-service Premio din Romania a fost facuta in Galati, in ianuarie 2010.

Premio este un concept al Goodyear Dunlop furnizat dealerilor, in sistem franciza, plata acesteia reprezentand un anumit procent din incasari sau o taxa fixa.

La nivel european exista aproape 4.000 de magazine-service Premio, HiQ sau Vulco, toate reprezentand acelasi concept.

Programul de franciza Premio a fost implementat prima data de organizatia German Goodyear-Franchise (GDHS), in 1996. In 2002, Premio Elvetia a fost primul pas spre pietele internationale.

Goodyear este unul dintre cei mai mari producatori de anvelope la nivel mondial, cu circa 70.000 de angajati care lucreaza in 60 de fabrici din 26 de state.

Lasa un comentariu