Acasa Revista Presei Revista presei, 8 apr: Opel si Audi, ajutate de Ungaria. Guvernatorul Romaniei, multumit de Duster

Revista presei, 8 apr: Opel si Audi, ajutate de Ungaria. Guvernatorul Romaniei, multumit de Duster

de Adrian Mitrea

Revista Presei

Statul ungar a decis acordarea de ajutoare in valoare de 63 milioane euro pentru Audi si General Motors care s-au angajat la investitii de 1,4 miliarde euro in tara vecina, noteaza publicatia portfoliu.hu, informatie preluata de HotNews.ro.

Jerome Olive, directorul general al Automobile Dacia, a declarat intr-un interviu exclusiv acordat revistei Capital ca trebuie gasit un echilibru intre castigurile salariale ale celor care produc, cele ale actionarilor si investitiile necesare pentru asigurarea viitorului uzinei. Daca se mentine trendul actual si in urmatorii ani uzina romaneasca ar putea avea costuri salariale mai mari decat cele din Slovenia sau Turcia, scrie capital.ro.

Guvernatorul BNR Mugur Isarescu este multumit de cum merge suv-ul Duster produs de Dacia si spune ca nu este deranjat de zgomotul mai intens de la viteze inalte pentru ca prefera sa se gabeasca incet, relateaza MEDIAFAX.

BMW va lansa o transmisie automata capabila sa intuiasca treapta in care sa schimbe la intrarea intr-un viraj si care va optimiza tractiunea in functie de conditiile meteo, totul in mod automat, scrie Automarket.ro.

Lasa un comentariu