Acasa Revista Presei Revista presei, 6 apr: Dacia ar putea opri productia din cauza tsunami-ului japonez. Preturi record pentru petrol

Revista presei, 6 apr: Dacia ar putea opri productia din cauza tsunami-ului japonez. Preturi record pentru petrol

de Adrian Mitrea

Revista Presei

Compania Nationala de Autostrazi si Drumuri Nationale din Romania (CNADNR) va anunta la mijlocul lunii aprilie castigatorii licitatiilor pentru tronsoanele de autostrada Nadlac-Arad, Timisoara-Lugoj, Lugoj-Deva, Orastie-Sibiu, au declarat pentru HotNews.ro reprezentanti ai companiei nationale.

Activitatea Automobile Dacia ar putea fi intrerupta, dupa Paste, cel mai probabil pentru o saptamana, intrucat furnizorii de piese au probleme de aprovizionare cu firmele din Japonia, dupa seismul urmat de valurile tsunami, scrie MEDIAFAX.

Sandero se pregateste de un facelift care va schimba partea frontala a modelului de segment mic. Primele imagini cu modificarile au aparut deja pe internet in Brazilia, relateaza Automarket.ro.

BMW va inlocui motoarele natural aspirate din gama de modele M cu propulsoare supraalimentate, incepand cu viitoarele generatii de modele, potrivit voom.ro.

Dupa cum curg apele din curtea producatorului bavarez, BMW ar avea de gand sa scoata pe piata un X1 M, scrie masini.ro.

Cotatiile petrolului au atins noi maxime ale ultimilor doi ani si jumatate, titreaza MEDIAFAX.

Lasa un comentariu