Acasa Dacia Carre, Renault: Dacia va renunta la Logan VAN in 2012

Carre, Renault: Dacia va renunta la Logan VAN in 2012

de Adrian Mitrea

Sigla Dacia (sursa - Dacia)

Uzina Dacia de la Mioveni nu va mai produce Logan VAN din 2012, grupul mama Renault preferand sa se concentreze pe productia unei utilitare mai mari, in Maroc, a declarat directorul gamei Entry in cadrul Renault, Vincent Carre, intr-o discutie restransa cu presa, la Salonul Auto de la Geneva.

Carre a explicat ca locul lasat liber de Logan VAN in structura de productie a uzinei de la Mioveni va fi umplut de celelalte modele pe care fabrica le produce, in special Duster, care se bucura de o cerere foarte mare.

Astfel, uzina Dacia de la Mioveni va produce cinci modele: Logan, Logan MCV, Sandero, Duster si Logan Pick-Up.

Potrivit lui Carre, locul lasat liber de Logan VAN va fi umplut de o alta utilitara, mai mare, a carei intrare in productie a fost deja anuntata de Renault in urma cu cateva saptamani.

Totusi, initial Renault a catalogat noua utilitara ca fiind „mica”, chiar daca Vincent Carre o descrie ca fiind mai mare decat actualul Logan VAN.

Intrebat ce se va intampla cu cealalta utilitara a gamei Dacia, Logan Pick-Up, Carre a spus ca inca nu a fost luata o hotarare, aceasta urmand sa fie influentata de o eventuala versiune Pick-Up a lui Duster la care Renault se gandeste inca de anul trecut.

Lasa un comentariu