Acasa Citroen Variantele restilizate Citroen ale Citroen C5 si Citroen C4 Picasso sunt disponibile in Romania

Variantele restilizate Citroen ale Citroen C5 si Citroen C4 Picasso sunt disponibile in Romania

de Adrian Mitrea

Citroen C5 Facelift (sursa - Citroen)

Citroen Romania a anuntat ca sunt disponibile pe plan local versiuni imbunatatite ale modelelor C5, C4 Picasso si Grand C4 Picasso, cu modificari tehnice si estetice, incluzand noi tapiterii, blocuri optice redesenate si tehnologia microhibrida e-HDi.

In termeni de stil, C4 Picasso afiseaza noul logo Citroen precum si o semnatura luminoasa cu LED, vizibila atat ziua cat si noaptea, situata pe bara fata, sub proiectoare, stopuri cu contur negru, faruri cu semnalizatoare cu lumina alba, detalii cromate, o noua tapiterie pentru scaune si interiorul portierelor. A aparut si optiunea Black Top – o gama de sase culori pentru caroserie si negru stralucitor pentru plafon si montanti.

click aici pentru galeria foto cu C4 Picasso si Grand C4 Picasso

De asemenea, cele doua monovolume Citroen, C4 Picasso si Grand C4 Picasso, au adoptat tehnologia microhibrida e-Hdi. Aceasta combina sistemul Start&Stop, aflat la a doua generatie, cu o cutie manuala pilotata (perceputa de utilizator ca automata – n.r.) si motorizarea HDi 110 (1,6 litri turbo diesel, 110 Cai Putere), dotata cu filtru de particule. Sistemul e-HDi optimizeaza consumul de carburant prin oprirea automata a motorului la semafor sau in aglomeratie, cand masina sta pe loc, dar il reporneste la eliberarea pedalei de frana.

Primul nivel de echipare, Attraction, are un pret de pornire de 18.025 euro cu TVA inclusa pentru motorizarea pe benzina de 1,6 litri VTi de 120 Cai Putere, la care se aplica un discount de 4.000 euro (valabil pentru intrega gama C4 Picasso si Grand C4 Picasso), si include, printre altele, 6 airbaguri (2 frontale, 2 laterale si 2 cortina), aer conditionat cu reglare manuala, computer de bord, limitator si regulator de viteza (speed limiter si cruise control), ABS, EBD, AFU, ESP cu ASR, inchidere centralizata, geamuri electrice fata si frana de parcare cu actionare electrica.

C5 are foarte mici modificari la nivelul farurilor, care au acum lumini cu LED. Active zi si noapte. Farurile isi mentin toate functiile deja existente, inclusiv tehnologia xenon bi-directionala si proiectoarele ce lumineaza in viraje.

In cazul lui C5 au fost aplicate doua schimbari majore si trenului de rulare, care ofera acum tehnologia microhibrida e-HDi pe motorul turbo diesel de 1,6 litri de 110 Cai Putere, la fel ca in cazul monovolumelor C4 Picasso si Grand C4 Picasso.

Echiparea standard a lui C5 facelift include 7 airbaguri (2 frontale, 2 laterale, 2 cortine si unul pentru genunchii soferului), ESP, proiectoare de ceata, cruise control (denumit si tempomat sau regulator de viteza), volan imbracat in piele reglabil pe inaltime si in adancime, geamuri electrice pe fata si spate si radio CD cu MP3.

Citroen C5 facelift este disponibil in showroom-urile marcii din Romania la un pret incepand de la 22.340 euro cu TVA inclusa, valabil pentru C5 sedan, nivel de echipare Attraction, motorizare 1,6 VTi 120 Cai Putere, la care se aplica discountul propus pentru intreaga gama C5 de 4.500 euro cu TVA inclusa.

comenteaza pe clubcitroen si pe psaclub

Variantele restilizate ale Citroen C4 Picasso si Citroen Grand C4 Picasso (sursa - Citroen)

Lasa un comentariu