Acasa Ferrari Modificari in departamentele de marketing ale importatorilor marcilor Ferrari si Peugeot

Modificari in departamentele de marketing ale importatorilor marcilor Ferrari si Peugeot

de Adrian Mitrea

(sursa - 0-100.ro)

Importatorul Ferrari in Romania, compania Forza Rossa, are un nou director de marketing, Lucian Sonea, care o inlocuieste pe Roxana Valcu, iar importatorul Peugeot, Trust Motors, are un nou director de comunicare, Mihaela Taflan.

Lucian Sonea are dubla cetatenie, romana si franceza, si are experienta in marketing si in industria auto, potrivit Forza Rossa. Sonea este licentiat in Sociologie, cu specializarea marketing, in cadrul Universitatii Paris Sorbonne – Rene Descartes a a absolvit cursuri de master in Sociologie la aceeasi universitate.

Roxana Valcu a mai lucrat pentru Forza Rossa in perioada de inceput a companiei, ca PR, iar apoi a parasit importatorul Ferrari si a inceput sa lucreze pentru Artmark, tot ca PR. Ea s-a intors la Forza Rossa in 2010, de data aceasta ca director de marketing si a parasit iar Ferrari la inceputul acestui an.

Pe de alta parte, Trust Motors a anuntat ca Mihaela Taflan este noul director de comunicare (PR manager) al Peugeot in Romania, ajutand-o pe Diana Tache.

Lasa un comentariu