Acasa Lotus EXCLUSIV: Lotus va deschide un showroom in Romania

EXCLUSIV: Lotus va deschide un showroom in Romania

de Adrian Mitrea

Lotus Elite Concept (sursa - Lotus)

Marca sport britanica Lotus va avea un showroom in Romania incepand din acest an, au declarat pentru 0-100.ro oficialii constructorului auto. Potrivit unor surse din industrie, masinile Lotus vor fi aduse in Romania de familia Bazac, care controleaza compania Forza Rossa, importatorul Ferrari in Romania.

„Avem planuri sa deschidem un dealership in Romania in acest an, insa nu va pot da mai multe detalii momentan”, a declarat pentru 0-100.ro Andreas Maenner, responsabil de comunicare in cadrul Lotus.

Gama actuala a Lotus include trei modele, Elise, Exige si Evora, cu preturi de pornire de circa 40.000 euro, 55.000 euro, respectiv 70.000 euro. Lotus are insa planuri mari pentru a se extinde, atat in ceea ce priveste gama de produs, cat si acoperirea geografica. In octombrie 2010, la Salonul Auto de la Paris, Lotus a prezentat nu mai putin de cinci concepte, Esprit, Elan, Elite, Elise si Eterne, anuntand astfel extinderea gamei.

Afacerile Lotus in Romania vor fi controlate de familia Ion si Camelia Bazac, au declarat pentru 0-100.ro surse din industria auto.

„Showroom-ul va fi situat in orasul Otopeni, in nordul Capitalei, la fel ca si showroom-ul Ferrari. Inaugurarea este planificata pentru luna martie”, au explicat sursele citate, sub protectia anonimatului.

Proprietarii Forza Rossa sunt Ion si Camelia Bazac.

Contactati de 0-100.ro, oficialii Forza Rossa nu au confirmat sau infirmat informatia, dar au precizat ca anunturile companiei se transmit „doar prin comunicate de presa”.

Lasa un comentariu