Acasa Revista Presei Revista presei, 20 ian: Pasajul Basarab, operational in curand. Mitsubishi i-MiEV e oficial in Europa

Revista presei, 20 ian: Pasajul Basarab, operational in curand. Mitsubishi i-MiEV e oficial in Europa

de Adrian Mitrea

Revista Presei

Unui roman ii sunt necesare doua salarii minime pentru a putea alimenta cu suficienta benzina o masina care pleaca pe ruta Bucuresti-Moscova. Un francez face de peste trei ori acelasi drum, cu un singur salariu, scrie MEDIAFAX.

Cea mai scumpa masina vanduta anul trecut: un Rolls Royce de aproape 500.000 de euro, titreaza Ziarul Financiar.

Specialistul german Binz realizeaza diverse masini speciale, in general derivate din modele Mercedes. Cea mai noua creatie este o limuzina de 6 metri, derivata din Mercedes E-Class… varianta break, scrie promotor.ro.

Pasajul Basarab ar putea fi deschis partial peste doua saptamani, titreaza antena3.ro.

Pentru a sarbatori unul dintre cele mai longevive parteneriate din lumea Formulei 1, McLaren si elvetienii de la TAG Heur au lansat un ceas de colectie, care va fi produs in editie limitata, potrivit Automarket.ro.

Compania nipona Mitsubishi a anunțat ca, incepand cu 14 ianuarie, a inceput comercializarea modelului electric i-MiEV (Mitsubishi innovative Electric Vehicle) in 15 state europene, relateaza capital.ro.

Dictatorul tunisian Zine el-Abidine Ben Ali a fugit din tara de frica protestatarilor. Dupa un regim dictatorial de 20 de ani, fostul lider tunisian a strans o avere considerabila care includea si un Ferrari 599 GTB Fiorano. Supercarul a fost confiscat de multimea furioasa, relateaza voom.ro.

Lasa un comentariu