Acasa Dacia Monovolumul Dacia ar putea fi lansat in 2012, la un pret de pornire de 13.000 euro

Monovolumul Dacia ar putea fi lansat in 2012, la un pret de pornire de 13.000 euro

de Adrian Mitrea

Monovolum Dacia (sursa - argusauto.com)

Monovolumul pe care Dacia are de gand sa-l lanseze va aparea pe piata in 2012, va fi produs in Maroc si va avea un pret de pornire de 13.000 euro, scrie L’argus.

Spate Monovolum Dacia (sursa - argusauto.com)

Publicatia noteaza ca o varianta diesel va costa circa 15.000 euro si ca designul masinii va imprumuta trasaturi de la Dacia Duster si de la actualul MCV.

De asemenea, jurnalistii francezi de la L’argus speculeaza ca va exista si o versiune pentru marfa a monovolumului (VAN).

Ca urmatoarele doua noi modele care vor fi introduse in gama Dacia vor fi produse in Maroc nu mai este niciun secret. Presedintele Consiliului de Administratie al Dacia, Jacques Chauvet, declara in primavara anului 2010, pentru 0-100.ro, ca urmatoarele doua modele din gama Dacia, ce isi vor face debutul pe piata in urmatorii ani, nu vor mai fi produse in Romania deoarece uzina este oricum aproape de capacitatea maxima.

Totusi, informatiile publicate de L’argus trebuie privite cu rezerva deoarece Dacia si niciun alt constructor auto din lume nu dezvaluie cu atat de mult timp inainte pretul si designul unei masini pe care are de gand sa o lanseze.

Despre planurile Dacia pentru 2011 poti citi aici.

Lasa un comentariu