Acasa Lancia Chrysler 200 va deveni Lancia Flavia in Europa

Chrysler 200 va deveni Lancia Flavia in Europa

de Adrian Mitrea

Chrysler 200 (sursa - Chrysler)

Lancia va lansa in Europa modelul Flavia, care va fi practic un Chrysler 200 cu alte sigle, rese dintr-o declaratie a directorului general executiv (CEO) al Fiat, Sergio Marchionne.

Masina va fi comercializata cu doua tipuri de caroserie in Europa, sedan si cabriolet, si va debuta in premiera mondiala la Salonul Auto de la Geneva din luna martie.

click aici pentru galeria foto cu Chrysler 200

„Noul Chrysler 200 va veni – inclusiv cabriolet – in Europa sub marca Lancia, iar Flavia este un indiciu foarte bun despre numele pe care-l va purta”, a spus Marchionne, citat de Automotive News.

Varianta decapotabila a Chrysler 200 nu a fost inca prezentata oficial, dar masina a fost surprinsa in fotografii spion.

Modelul 200 este inlocuitorul modelului Sebring, nume la care Chrysler a renuntat dupa  dupa ce ultima generatie a acestei masini a dezamagit, avand finisaje si performante indoielnice.

Acest an pare sa fie plin pentru Lancia. Informatii aparute in presa in decembrie 2010 indicau faptul ca in martie 2011, la Geneva, va debuta o noua generatie a candva varfului de gama Thema, bazata pe noul Chrysler 300C, precum si o noua generatie a modelului de clasa mica (segmentul B) Ypsilon, ce va dispune in premiera de cinci usi.

Lasa un comentariu