Acasa Revista Presei Revista presei, 10 dec: RCA mai scump cu pana la 5% in 2011. Jay-Z a primit Veyron de ziua lui

Revista presei, 10 dec: RCA mai scump cu pana la 5% in 2011. Jay-Z a primit Veyron de ziua lui

de Adrian Mitrea

Revista Presei

Presedintele Comisiei de Supravegere a Asigurarilor (CSA), Angela Toncescu, a declarat, joi, in cadul unei conferinte organizate de Biroul Asiguratorilor Auto din Romania, ca nu se asteapta ca tarifele aplicate asigurarilor RCA pentru 2011 sa inregistreze o crestere mai mare de 5%, informeaza capital.ro.

Service-urile incearca sa-si mentina clientii cu teste gratuite pentru lumini si verificarea aerului conditionat, titreaza Ziarul Financiar.

Producatorul suedez Volvo va rechema in service peste 7.000 de masini pentru o defectiune semnalata la sistemul de reglare automata a scaunului pasagerului, scrie promotor.ro.

Ziua de nastere a rapperului american Jay-Z a fost onorata in stil mare de sotia acestuia, Beyonce Knowles, care i-a daruit un Veyron cabrio de 1,5 milioane de euro, relateaza automarket.ro.

O tanara a fost spulberata de o masina in timp ce incerca sa traverseze o strada din Baia Mare. soferita care a lovit-o spune ca nu a observat-o pe femeie, pe trecerea de pietoni, din cauza ca i se aburise geamul lateral al masinii, potrivit antena3.ro.

Lasa un comentariu