Acasa Audi Audi S1 are un pret de pornire de 27.197 euro in Romania, inclusiv TVA

Audi S1 are un pret de pornire de 27.197 euro in Romania, inclusiv TVA

de Adrian Mitrea

Schita Audi A1 (sursa - Audi)

Audi S1, versiunea de top a celui mai mic model Audi, A1, are un pret de pornire de 27.197 euro in Romania, inclusiv TVA, si este echipat cu un motor supraalimentat pe benzina, de 1,4 litri, ce dezvolta 136 kW / 185 Cai Putere (CP) potrivit configuratorului de pe situl oficial.

Pe configurator este transformata gresit puterea motorului din kW in CP, aceasta fiind de 185 CP, nu de 180 CP cum apare pe situl Audi.

Primele livrari catre clienti se vor face in ianuarie 2011, potrivit unor declaratii anterioare ale diretorului marcii Audi in Romania, Matei Albulescu.

Desi in urma cu doua luni, la Salonul Auto de la Paris, Audi a prezentat, la stand, modelul A1 de 185 CP ca fiind o versiune mai puternica in gama, fara ca masina sa poarte indicativul S, se pare ca aceasta este S1.

Audi S1 se numea si una dintre noutatile anuntate de Audi inainte de deschiderea Salonului de la Paris.

Totusi, exista in presa speculatii potrivit carora S1 ar trebui sa aiba tractiune integrala, ceea ce arunca un semn de intrebare asupra „identitatii” lui Audi A1 de 185 CP.

Oficialii Porsche Romania responsabili de marca Audi pe plan local nu au putut fi contactati pentru lamuriri pana la transmiterea acestei stiri.

Mai jos poti urmari un clip de la lansarea lui Audi A1 in Romania in care seful marcii vorbeste despre S1.

Lasa un comentariu