Acasa Porsche Porsche: Cajun va atrage clienti noi si tineri spre noi

Porsche: Cajun va atrage clienti noi si tineri spre noi

de Adrian Mitrea

Sigla Porsche (sursa - 0-100.ro)

Porsche spune ca viitorul sau SUV de oras, mai mic decat Cayenne, al carui nume de cod este Cajun, va atrage noi clienti in curtea marcii, mai tineri.

„Sub numele de lucru Cajun, acest automobil eficient si sportiv va extinde succesul Porsche in segmentul SUV-urilor. Fiind un model de intrare in lumea Porsche, Cajun va atrage clienti noi si tineri, alaturi de Boxster (…)”, se arata intr-un comunicat al Porsche.

Desi Porsche nu a anuntat niciodata informatii suplimentare despre Cajun, presa speculeaza ca acest SUV va fi lansat in 2014, fiind construit pe platforma Audi Q5, urmand sa aiba mai intai o versiune cu trei usi, ce va rivaliza cu Range Rover Evoque, si mai apoi una cu cinci usi.

Au existat si speculatii potrivit carora Porsche va lansa si un model mai mic decat Boxster, dar ca acest automobil si Cajun au fost puse in asteptare. Din moment ce Porsche nu a anuntat niciodata date exacte si termene, speculatiile raman in picioare.

Avand in vedere ca de regula nu trec mai mult de 1-2 ani de la anuntarea unui nou automobil si pana la introducerea lui pe piata, este posibil ca Porsche Cajun sa fie prezentat sub forma de concept in 2011 si in 2012 sa apara varianta de serie in showroom-uri.

Lasa un comentariu