Acasa Revista Presei Revista presei, 10 noi: Circuit auto langa Tg. Mures. Masinile chinezesti, cu 20% mai ieftine in 10 ani

Revista presei, 10 noi: Circuit auto langa Tg. Mures. Masinile chinezesti, cu 20% mai ieftine in 10 ani

de Adrian Mitrea

Revista Presei

Localitatea Ungheni, situata langa Targu Mures, va fi locul in care va fi construit primul circuit independent de curse din istoria tarii noastre. Acesta va avea o lungime de 3,7 kilometri, relateaza automarket.ro.

Dacia si Nokia reprezinta 20% din cresterea exporturilor la noua luni, titreaza Ziarul Financiar.

Noul sef al marcii Skoda si fost conducator al diviziei Volkswagen din China estimeaza ca automobilele provenite de pe piata respectiva se vor ieftini cu 20% in urmatorii zece ani, scrie automarket.ro.

Dupa ce chinezii de la Chery au prezentat la SalonulAuto Beijing 2009 conceptul de masina electrica Riich M1 EV, iata ca acum masina de serie va fi pusa in vanzare pentru un pret de pornire de 149.900 RMB (circa 22.500 USD), potrivit promotor.ro.

Vanzarile de automobile din China au inregistrat, in octombrie 2010, cel mai rapid ritm de crestere din ultimele 6 luni, informeaza financiarul.ro.

A doua generatie a modelului Opel Movano sosește pe piata de autovehicule comerciale usoare din Romania insa are de infruntat o concurența puternica reprezentata de modele similare purtand marca Renault, Peugeot, Fiat sau Iveco, potrivit capital.ro.

Lasa un comentariu