Acasa Revista Presei Revista presei, 4 noi: Profit de 11 ori mai mare la BMW. Pasajul Basarab se deschide in martie 2011

Revista presei, 4 noi: Profit de 11 ori mai mare la BMW. Pasajul Basarab se deschide in martie 2011

de Adrian Mitrea

Revista Presei

Cota „de piata” a marcilor Aro, Lada, Wartburg, Mosk vich, Trabant si Volga a scazut in ultimii trei ani la aproape 1,6% din totalul parcului national, respectiv in jur de 66.000 de masini, potrivit Directiei Regim Permise si inmatriculare a Vehiculelor (DRCPIV), scrie Ziarul Financiar.

Profitul net al celui mai mare producator mondial de masini de lux, BMW, crescut de 11 ori in al treilea trimestru din 2010, comparativ cu aceeasi perioada a anului trecut, la 874 de milioane de euro (1,2 miliarde de dolari), a anuntat miercuri grupul, scrie HotNews.ro.

SUA: Nu mai este disponibil niciun Nissan Leaf pana in octombrie 2011, titreaza automarket.ro.

Bayerische Motoren Werke (BMW), cel mai mare producator de masini de lux din lume, are un profit mai mic pentru fiecare automobil vandut, in comparatie cu Audi si Mercedes-Benz, relateaza capital.ro.

Soferii vor putea circula din martie 2010 pe Pasajul Basarab, a declarat primarul Capitalei, Sorin Oprescu. Finalizat in proportie de 90%, pasajul va fi „un record european, datorita latimii de 42 de metri”, relateaza antena3.ro.

Lasa un comentariu