Acasa Revista Presei Revista presei, 29 oct: Nissan recheama 2,14 mil. masini. Ford deschide teste cu Focus pe Facebook

Revista presei, 29 oct: Nissan recheama 2,14 mil. masini. Ford deschide teste cu Focus pe Facebook

de Adrian Mitrea

Revista Presei

New Kopel Romania, grupul israelian care detine dealerul Opel Union Motors Car Sales din partea de nord a Capitalei, va vinde 15% din actiunile companiei care opereaza centrul auto catre Opel Southeast Europe, compania care reprezinta constructorul german pe piata locala, potrivit unor surse apropiate celor doua companii, scrie Ziarul Financiar.

Ford va oferi un test in premiera cu noul Focus unui grup de 100 de utilizatori de Facebook care vor participa la concursul dedicat de pe pagina modelului respectiv, relateaza automarket.ro.

Un senegalez, in varsta de 37 ani, a sfarsit tragic din cauza unui accident produs in urma indicatiilor eronate oferite de GPS-ul din masina, scrie promotor.ro.

Bosch, unul din cei mai importanti producatori in industria tehnicii pentru autovehicule, isi extinde investitiile in sectorul Automotive Aftermarket si prezinta inovatii si oferte noi, dedicate atelierelor de service si distribuitorilor, informeaza wall-street.ro.

Constructorul auto nipon Nissan a anuntat ca recheama pentru reparatii 2,14 milioane de automobile din mai multe modele, printre care March/Micra si Cube, comercializate in cea mai mare parte in Japonia, SUA si Canada, din cauza unor posibile probleme la sistemul de aprindere, potrvit MEDIAFAX.

Chevrolet lanseaza programul Care Weeks, titreaza auto.ro.

Lasa un comentariu