Acasa Revista Presei Revista presei, 4 oct: Recall BMW si Rolls-Royce pentru frane. Romania are 4 autostrazi pe net

Revista presei, 4 oct: Recall BMW si Rolls-Royce pentru frane. Romania are 4 autostrazi pe net

de Adrian Mitrea

Revista Presei

Desi anul trecut a pierdut locul I, pe mana Daciei Duster, la Campionatul Trophee Andros, in fata lui Jean-Philippe Dayraut, care a pilotat o Skoda Fabia, Alain Prost va participa la editia din acest an tot cu Dacia Duster, semn ca editia de anul trecut nu a fost o simpla campanie de marketing inainte de lansarea SUV-ului romanesc, scrie capital.ro.

Producatorul auto BMW a anuntat ca recheama 350.800 de masini BMW si Rolls-Royce la nivel mondial, din cauza unei probleme cu franarea, transmite SkyNews, informatie preluata de HotNews.ro.

Romania are patru autostrazi… pe Google Earth si Google Maps, noteaza antena3.ro.

Pe langa versiunile clasice ale lui modelelor din gama DS, Citroen are in vedere construirea unei sportive pur-sange care sa se incadreze in aceeasi linie premium a francezilor, scrie automarket.ro.

Una din 20 de masini vandute in Franta este o Dacie, titreaza Ziarul Financiar.

Tazzari Electric, o companie italiana care de la inceputul anului produce masini electrice la Imola poarta discutii cu o companie romaneasca si estimeaza ca in mai putin de un an va vinde in tara noastra o masinuta electrica de sub 3 metri lungime care va costa 24.000 euro, avand 140 km autonomie, a spuus pentru HotNews.ro, Luca Bonarelli, director comercial al companiei.

Lasa un comentariu