Acasa Opel Seful Opel: In 2013 vom incepe productia unui model mai mic decat Corsa

Seful Opel: In 2013 vom incepe productia unui model mai mic decat Corsa

de Adrian Mitrea

Logo Opel (sursa - 0-100.ro)

Opel va incepe sa produca in 2013, la uzina din Eisenach (Germania), un automobil mai mic decat Corsa, care va avea si o versiune electrica, a declarat directorul general al companiei, Nick Reilly, reafirmand totodata planurile de a produce si un SUV de mici dimensiuni.

„Acest nou produs (masina mai mica decat Corsa – n.r.) este un element important al strategiei noastre de crestere. Alaturi de alte noi masini, cum ar fi Ampera, un coupe sportiv (probabil noul GTC, prefigurat de conceptul GTC Paris – n.r.) si un SUV mic, ne vom extinde semnificativ gama de produse (…)”, a spus Reilly, intr-un comunicat de presa.

Vestea ca in 2013 va intra in productie un nou model la Eisenach vine sa aduca un val de incredere pentru angajati, care astfel vor avea de lucru. Pentru noul model, Opel va derula investitii de 90 milioane euro, potrivit companiei.

In declaratii anterioare, Reilly spunea ca SUV-ul de mici dimensiuni va intra in productie in 2012 sau 2013.

Automobilul mai mic decat Corsa pe care-l pregateste Opel va concura cu viitorul Volkswagen e-up! (succesorul lui Lupo) si cu versiuni ale acestui model produse sub marcile Skoda si Seat.

La fel ca si Opel, Volkswagen / Seat / Skoda propun propulsie electrica pentru micul automobil.

comenteaza pe gmclub

Lasa un comentariu