Acasa Dacia Oficialii Renault revin cu precizari despre Duster: Nu va fi vandut in SUA

Oficialii Renault revin cu precizari despre Duster: Nu va fi vandut in SUA

de Adrian Mitrea

Dacia Duster (sursa - 0-100.ro)

In decembrie 2009 o declaratie a unui inalt oficial Renault indica faptul ca Duster ar putea ajunge pe piata din SUA daca va avea succes in Europa. Oficialii Renault precizeaza acum ca nu se pune problema introducerii lui Duster in SUA, deoarece alte piete au prioritate.

Dilema privind lansarea lui Duster in SUA a venit de la o stire a The Wall Street Journal din decembrie 2009. Atunci, publicatia scria ca Duster ar putea intra in SUA, citandu-l pe seful programului Logan, Gerard Detourbet.

El a fost prezent miercuri, 15 septembrie, la inaugurarea Centrului Tehnic Titu si a declarat pentru 0-100.ro ca Duster nu va fi introdus pe piata din SUA, fara sa dea prea multe explicatii.

Acestea au venit insa de la directorul operational Renault, Patrick Pelata, prezent si el la evenimentul de la Titu.

„Nu planuim lansarea lui Duster in Statele Unite ale Americii. Pana sa ajungem in zone precum SUA sau China, sa nu uitam ca Renault se afla in crestere rapida pe alte piete, cum ar fi Brazilia, Columbia, Argentina, Mexic, Rusia, Orientul Mijlociu si Africa de Sud. Nu putem sa fortam intrarea pe alte piete la aceasta ora, pentru ca numarul de inginerii romani, francezi si coreeni nu ne ajunge pentru a face totul suficient de bine”, a nuantat Pelata.

Lasa un comentariu