Acasa Revista Presei Revista presei, 8 sept: Colectionar de super masini la 21 de ani. OMV a scumpit benzina

Revista presei, 8 sept: Colectionar de super masini la 21 de ani. OMV a scumpit benzina

de Adrian Mitrea

Revista Presei

Cel mai tanar colectionar de supercaruri are 21 ani, iar in garajul sau gasim nu mai putin de 30 de bolizi, a caror valoare se ridica la peste 5 milioane de euro, scrie promotor.ro.

Consecinta majorarii TVA: o noua prabusire a pietei auto dupa gura de oxigen din iunie, titreaza Ziarul Financiar.

OMV Petrom (SNP) a majorat, marti, pretul benzinei cu sase bani pe litru, a anuntat compania petroliera. Noile preturi ale sortimentelor Premium fara plumb si Top Premium fara plumb 99+ sunt 4,49 lei pe litru si 4,87 lei pe litru., informeaza MEDIAFAX.

GM ar putea reveni la bursa din noiembrie, titreaza wall-street.ro.

Constructorul francez abia a dezvaluit primele detalii si poze cu DS4, ca si lucreaza la versiunea Racing a acestuia. DS4 Racing va concura cu noul Megane RS 250, dar si cu Volkswagen Golf R. Noul model Citroen a primit o serie de modificari estetice cu rol aerodinamic, precum fratele mai mic DS3 Racing a carui comercializare a fost demarata pe 1 septembrie, relateaza voom.ro.

Soferul care danseaza in timp ce conduce un TIR, devenit celebru sub numele de „Tarzan”, are fani ae toate drumurile din Romania si in toate tipurile de autoturisme. Un tanar aflat sub influenta bauturilor alcoolice a fost filmat de prietenii sai in timp ce conduce un Aro cu picioarele scoase pe geam si cu muzica data
la maximum, potrivit antena3.ro.

Lasa un comentariu