Acasa Dacia Dacia reconfirma ca lucreaza la derivate ale lui Duster. Se contureaza ideea unui pick-up

Dacia reconfirma ca lucreaza la derivate ale lui Duster. Se contureaza ideea unui pick-up

de Adrian Mitrea

Dacia Duster (sursa - 0-100.ro)

Dacia lucreaza la variante de caroserie pentru SUV-ul Duster, potrivit vicepresedintelui companiei, Constantin Stroe, conturandu-se tot mai clar ipoteza lansarii unui nou pick-up, idee dezvaluita acum sase luni de seful ingineriei Renault, Philippe Prevel, pentru 0-100.ro.

„Ne gandim si la alte variante. Avem o strategie pe termen lung pentru Duster. Pentru moment nu pot dezvalui detalii dar cu siguranta veti vedea Duster-ul si in alte variante”, a declarat Stroe pentru incont.ro.

La sfarsitul lunii aprilie din acest an, seful Renault Technologie Roumanie (RTR), Philippe Prevel, a declarat pentru 0-100.ro ca un nou pick-up se afla pe lista de modele posibile, relansand astfel discutia despre extinderea gamei Dacia.

Este deja clar ca Renault-Dacia nu se va multumi cu sase modele in gama si ca vor urma noutati in urmatorii ani. Tot in primavara acestui an, al doilea om ca importanta in grupul Renault, Patrick Pelata (director operational), a spus ca gama Dacia ar putea ajunge la zece modele distincte.

Confirmat cu jumatate de gura pentru a intra in productie este un monovolum marca Dacia, mai mare decat Logan MCV. Este posibil ca un concept pentru monovolum sa fie prezentat in martie 2011, la Salonul Auto de la Geneva, dupa cum a sugerat presedintele Consiliului de Administratie al Dacia, Jacques Chauvet, intr-un interviu acordat 0-100.ro.

Un alt model Dacia despre care oficialii Renault spun ca ar fi plauzibil sa intre in oferta ar fi un automobil de oras mai mic decat Sandero. Astfel, gama Dacia ar ajunge la opt modele.

Daca la acestea se vor adauga un nou pick-up, despre care inca nu stim daca a primit sau nu unda verde, si un sedan mai mare decat Logan, gama Dacia ar ajunge la zece autovehicule.

Despre fiecare dintre aceste masini au existat declaratii oficiale, insa este inca neclar ce va intra in productie si, mai ales, care va fi ordinea.

1 comentariu

Diaconescu Elena 19 octombrie 2010 - 15:40

Buna ziua,

Am terminat electronica in transporturi, creez soft-uri pt motoare si as dori sa-mi desfasor activitatea in compania dv.Va doresc mult succes,

Cu bine,

Elena

Reply

Lasa un comentariu