Acasa Chevrolet VIDEO: Chevrolet va dezvalui la Paris primul monovolum european al marcii, Orlando

VIDEO: Chevrolet va dezvalui la Paris primul monovolum european al marcii, Orlando

de Costea Arsene

Chevrolet Orlando (sursa - Chevrolet)

Chevrolet va prezenta la Salonul Auto de la Paris din aceasta toamna primul monovolum (MPV) de pe piata europeana, cu sapte locuri, denumit Orlando.

Modelul a fost prezentat in forma de concept la acelasi Salon Auto de la Paris in 2008, vanzarile pe piata europeana urmand sa inceapa in prima parte a anului 2011, se arata intr-un comunicat al producatorului american.

Chevrolet Orlando (sursa - Chevrolet)Chevrolet Orlando este bazat pe platforma lui Cruze, clientii putand alege fie motorul pe benzina de 1,8 litri care dezvolta 141 Cai Putere (CP), fie intre cele doua propulsoare diesel de 2,0 litri, de 131 CP, respectiv 163 CP.

„Interiorul prezinta cele mai noi elemente de design de la Chevrolet, precum postul de conducere dublu, inspirat de modelul Corvette si lumina ambianta de fundal de culoare albastra pentru consola centrala. Totusi, automobilistii cu familie vor fi atrasi, de asemenea, de stilul amfiteatru in care sunt aranjate locurile de pe cele trei randuri de scaune ale modelului Orlando, de zona generoasa de incarcare si de numeroasele solutii de depozitare”, precizeaza acelasi comunicat al constructorului american.

Clientii vor putea opta intre trei niveluri de echipare cu dotari standard pentru toate autovehiculele, care includ controlul electronic al stabilitatii, sase airbaguri, sistem de aer conditionat si oglinzi actionate electric.

Chevrolet este cea mai importanta marca internationala a companiei General Motors (GM) cu vanzari anuale de aproximativ 3,5 milioane de autovehicule in peste 130 de tari.

Linia de produse Chevrolet include noul autovehicul de oras Spark, micul Aveo, sedanul compact Cruze, modelul SUV Captiva, modelul Epica de dimensiuni medii si legendarul model sport Corvette. In 2011, Chevrolet va lansa modelul Orlando, noul MPV de familie, coupe-ul decapotabil Camaro, noul Aveo si modelul Cruze hatchback si va relansa modelul SUV Captiva cu patru noi motorizari disponibile.

comenteaza pe gmclub

Lasa un comentariu