Acasa Revista Presei Revista presei, 25 aug: Instante de circulatie in trafic. Un german a condus 51 de ani fara permis

Revista presei, 25 aug: Instante de circulatie in trafic. Un german a condus 51 de ani fara permis

de Costea Arsene

Revista Presei

Depasiti de numarul mare de accidente, dar si de haosul zilnic din traficul bucurestean, politistii vor sa infiinteze… instantele de circulatie. Oamenii legii spera ca astfel sa stopeze numarul din ce in ce mai mare de accidente rutiere, produse in Capitala.

„Este necesara infiintarea unor astfel de instante, care sa judece situatiile de urgenta, cum sunt in toate statele civilizate. intai platesti si apoi contesti, nu ca la noi. Apoi, sanctiunile trebuie sa fie mai dure.(…) Apoi trebuie infiintate structuri de recuperare a amenzilor.”, atrage atentia comisarul-Sef Lucian Dinita, Seful Politiei Rutiere, potrivit Gandul, citat de antena3.ro.

Miliardarul Ion Tiriac a demarat o campanie de reorganizare a diviziei de retail auto TiriacAuto, in urma careia o parte dintre dealerii regionali au fost integrati in cel mai mare centru de vanzare al companiei din Capitala, in prima operatiune de acest gen din cadrul grupului, informeaza Ziarul Financiar. Astfel, Casa Auto Bucuresti, care comercializeaza marcile Mercedes-Benz, Chrysler, Jeep si Dodge, cu un business de 41,5 mil. euro in 2009, potrivit datelor de la Registrul Comertului, a fuzionat prin absorbtie cu alti trei dealeri, din Bucuresti, Oradea si Pitesti.

Productia auto a Romaniei ar putea creste cu 74,5% pana in 2014, ajungand la un volum total de 520.000 de autovehicule pe an, potrivit celei mai recente analize a Institutului de Automotive al PricewaterhouseCoopers (PwC), preluate de capital.ro.

Un german de 79 de ani va avea de platit o amenda grasa pentru ca a condus fara permis. Carnetul sau de sofer fusese suspendat acum 51 de ani pana in 2031, informeaza automarket.ro.

Salonul auto care incepe miercuri la Moscova se anunta interesant, mai ales ca luxul nu va lipsi, dar si low-cost-ul va fi la mare cinste. Editia de anul trecut s-a anulat din cauza crizei, insa anul acesta se asteapta 1,5 milioane de vizitatori, iar printre premierele mondiale se nunara Audi A7 Sportback, Volkswagen Polo sedan, cea mai ieftina Skoda si limuzina de varf de gama a Renault. Sunt asteptate si versiuni cu cutie automata ale Logan si Sandero, iar Lada aduce primele roade ale colaborarii cu Renault, titreaza HotNews.ro.

Clasamentul celor mai ieftine masini ale lumii se va schimba din nou radical dupa ce chinezii de la Zotye vor scoate pe piata un model care va costa cu 500 de dolari mai putin decat Tata Nano, scrie automarket.ro.

Lasa un comentariu